Este prato é uma delícia que combina os sabores adocicados dos tomates e do leite de côco com os sabores picantes da páprica e do curry, podendo ser apreciado como prato principal único ou ser acompanhado por arroz basmati.
This dish is a delight that combines the flavors of tomatoes and sweetened coconut milk with spicy flavors of paprika and curry, and can be enjoyed as a single main course or be accompanied by basmati rice.
Ingredientes - Ingredients:
1 Cebola média
500g Tilápia
1 Colher de sopa Gengibre ralado
1 Colher de chá páprica picante
1 Colher de chá páprica doce
1 Colher de chá curry
1 Colher de café pimenta do reino
700 ml Leite de Côco
3 Tomates médios inteiros
Sal e azeite à gosto
1 medium onion
500g Tilapia
1 Tablespoon grated ginger
1 Teaspoon paprika spice
1 Teaspoon sweet paprika
1 tea spoon of curry
1 coffee spoon black pepper
700 ml Coconut Milk
3 medium tomatoes whole
Salt and olive oil to taste
500g Tilapia
1 Tablespoon grated ginger
1 Teaspoon paprika spice
1 Teaspoon sweet paprika
1 tea spoon of curry
1 coffee spoon black pepper
700 ml Coconut Milk
3 medium tomatoes whole
Salt and olive oil to taste
Receita - Recipe:
Corte a cebola em pétalas e refogue em azeite. Adicione os demais ingredientes secos. Refogue por dois minutos. Adicione o peixe em pedaços grandes. Depois de dois minutos, vire os peixes. Depois de dois minutos, adicione o leite de côco e coloque os tomates inteiros sobre os peixes. Em fogo médio, feche a panela e cozinhe por 25 minutos ou até que os tomates "abram".
Serve 3 pessoas
Cut the onion into petals and saute in olive oil. Add the remaining dry ingredients. Saute for two minutes. Add the fish into large chunks. After two minutes, turn the fish. After two minutes, add the coconut milk and place the whole tomatoes over the fish. Over medium heat, close the pan and cook for 25 minutes or until the tomatoes "open".
Serves 3 people
Bon Appétit!
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